Известие

Collapse
No announcement yet.

какво по дяволите е това????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Xaxa...ще го кажа със сигуност. Ми като я взех колата ми направи впе4атление ,че на ниските обороти колата нема мо6ност и придърпва.Помислих си ,че просто е запу6ила некаде и требва да се продуха.Проблема не отшумя и я откарах в бош.Те ми откачиха буксата и ми казаха че тая букса подава грешна информация на компа....Ииии наскоро,благодарение на вас разбрах,че това е соленоида на вариатора...
    Alfa Romeo 145 1,4 TS ALFA FOREVER,GOLF NEVER

Comment

Първоначално публикувано от Psycho87 Покажи съобщение
      Xaxa...ще го кажа със сигуност. Ми като я взех колата ми направи впе4атление ,че на ниските обороти колата нема мо6ност и придърпва.Помислих си ,че просто е запу6ила некаде и требва да се продуха.Проблема не отшумя и я откарах в бош.Те ми откачиха буксата и ми казаха че тая букса подава грешна информация на компа....Ииии наскоро,благодарение на вас разбрах,че това е соленоида на вариатора...
      "Те ми откачиха буксата и ми казаха ,че тая букса подава грешна информация на компа" и това са го казали в сервиз!?!?
      Колата нов внос ли е била ,обслужвана ли в Бг преди да е купиш ти!?
      На колегата преди мен дето писа за В-тека има го това чудо и при БМВ ,Ванос или нещо от сорта беше ,има го и при Тоиота там е ВВТИ и тн...
      Last edited by mimouzunov; d.m.y г., 08:41.
      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Чета чета и се чудя и се мая да п...ая или прав да чертая!
        Колега без да се обиждаш ама при вас само дуПнишката мадоня и братя галеви ви оправят....на кой колите и на кой.....за кои два пръста по-надолу сиреч сливница, бягай надалеч!
        Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
        FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
        sigpic

Comment

NO COMENT !!! (извинете за спама)
          Alfa Romeo 145 1,4 TS ALFA FOREVER,GOLF NEVER

Comment

Working...
          X